HTML

Tévhitek blogja

A kendőzetlen igazság bosszantó tévhitekről, téveszmékről...

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Friss topikok

Linkblog

HTML

Blogom hatása a reklámiparra

2010.03.27. 19:52 :: misbelief

Lehet, hogy Modor Tibi posztjai szerepelnek a Unit Magazinban, lehet, hogy Nyelvész Józsi a csapból is folyik, az én blogom viszont új korszakot nyitott a nyomtatott reklámok világában!

Nemzetközi jogászok bevonásával éjszakákon át gyúrtuk a formátum-átadás pénzügyi feltételeit, de most végre megszületett, íme, itt van teljes valójában!

Keressétek az újságárusoknál kapható újságokban! (Van továbbá három raklapnyi Listerine®-em, ha valakit érdekel, ugyanis ezzel fizettek ki)

4 komment

Címkék: reklámipar

A bejegyzés trackback címe:

https://tevhit.blog.hu/api/trackback/id/tr71873543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angantyr 2010.03.28. 00:05:23

Öö, mik is voltak a "pénzügyi feltételek"? :)

Passzintok további javaslatokat (gugliból):

"Tévhit, hogy a védőoltás legyengíti a szervezetet"
"Tévhit, hogy a jó készház olcsó"
"Tévhit, hogy a mellimplantátum rákot okozna"
"Tévhit, hogy az influenza ellen elegendő vitaminokkal védekezni"
"Fogyj banánnal! Tévhit, hogy hizlal!"

A fentiekben mind potenciális reklámlehetőségeket látok, amelyeket bizonyára meg is lehet valahogyan ragadni. De ügyelj! Tévhit, hogy a kihasználásuk csak rajtad múlik. ;)

Retardátor, mint semmirekellő 2010.03.28. 20:48:07

Héyó, Misb.!

Nem igaz hogy ilyen lassan haladsz a tévhitekkel, mindennap nyálcsorgatva választom ki a legördülőből a tevhit.blog.hu-t, és csak várok...és várakozok... Ha néha van valami atomjó ötleted(úgy értve hogy mindig atomjó, de csak nagy időközökkel kerül ide), amibe belemerülök, pont vége szakad az irománynak, holott a helyesírási hibáktól mentes, tartalmas és jól megfogalmazott írások kategóriájába tartozó alkotásokat szívesebben olvasnám öt percnél tovább is.

Ja, most ne hordj le, hogy nem tisztelem a magánéleted, és nem veszem számításba, hogy neked is vannak más dolgaid a blogíráson kívül. De hát részeg vok szokás szerint.

MInden jót,
D.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2010.03.29. 12:13:08

rakd be rss-be, akkor nem kell vadászni az új posztot

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2010.03.30. 11:36:38

@Retardátor, mint semmirekellő: Na végre, ezt irigyeltem a Dezsőmail blogtól - igaz, ott naponta tízen beírnak, hogy mikor lesz már poszt, nálam meg ez kb. az első! :D
süti beállítások módosítása